Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا در ایران در چندماه اخیر سوالات متعددی را درباره افزایش آمار مبتلایان و تلفات و همچنین چرایی انتقال آن به افرادی که قرنطینه خانگی هستند ایجاد کرده است. با توجه به اهمیت جلوگیری از چرخه انتقال و راهکارهایی که می توانند این چرخه را قطع کنند،حکیم دکتر حسین روازاده؛ پدر طب ایرانی و اسلامی، راهکارهایی را ارائه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شیوع ویروس کرونا در ایران در چندماه اخیر سوالات متعددی را درباره افزایش آمار مبتلایان و تلفات و همچنین چرایی انتقال آن به افرادی که قرنطینه خانگی هستند ایجاد کرده است. با توجه به اهمیت جلوگیری از چرخه انتقال و راهکارهایی که می توانند این چرخه را قطع کنند،حکیم دکتر حسین روازاده؛ پدر طب ایرانی و اسلامی، راهکارهایی را ارائه کرده اند.


وی با بیان اینکه بیمارانی کرونایی هستند که یک یا دو ماه در قرنطینه کامل به سر می برند، ولی مبتلا به ویروس شده اند؛ گفت: این سوال مطرح است که افرادی که در قرنطینه خانگی و کامل بوده اند، چگونه به بیماری ویروس کرونا مبتلا شده اند؟ این افراد با واسطه از فردی که فاقد بیماری است، تغذیه شده می شده اند.


حکیم دکتر روازاده در ادامه بیان داشت: براساس تحقیقاتی که دانشمندان خارجی صورت داده اند، به موارد ماندگاری ویروس بر روی سطوح مختلف اشاره کرده اند ولی درباره ماندگاری ویروس بر روی میوه و سبزیجات، زیاد صحبت نشده و راهکارهای بهداشتی و دقیق برای آن ارائه نمی شود. دلیل این اقدام چیست؟ در حالیکه ویروس بر روی میوه و سبزیجات، روزها ماندگار است. ویروس بیشتر از همه چیز بر روی سطوح میوه و سبزی و گوشت، حتی در دمای یخچال باقی می ماند. افراد با مصرف این موارد به راحتی به ویروس کرونا مبتلا می شوند، هرچند در قرنطینه هم باشند.
این پژوهشگر طب اسلامی – ایرانی با اشاره به برخی از راهکارها برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: اولین راهکار برای ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات در میوه فروشی ها است. می بایست با استفاده از جوش شیرین، نمک و سرکه، میوه ها و سبزیجات ضدعفونی شود. مغازه دارن باید موظف شوند از طریق دستگاه سمپاش و ترکیب جوش شیرین و سرکه، کل مغازه و میوه ها را ضدعفونی کنند و حتی برای تاثیر بهتر میوه ها، از مبدا انبارها ضدعفونی شوند.
وی افزود: مردم هم زمان که میوه و سبزیجات خرید می کنند. آن را در داخل ظرف آبی قرار دهند که در آن ظرف از ترکیب سرکه، نمک و جوش شیرین استفاده کرده باشند. میوه و سبزیجات را در چنین ترکیبی قرار دهند تا ضدعفونی شود و ویروس ها و باکتری ها از بین بروند.
حکیم دکتر روازاده به استفاده از ظروف مسی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: ویروس کرونا براساس تحقیقات جهانی که کرده اند تنها چندساعت بر ظرف مسی ماندگاری دارد. اما تجربیات و تحقیقات ما نشان می دهد، ویروس ها زمانیکه بر ظرف مسی می نشینند به سرعت ضعیف و پس از مدت کوتاهی نابود می شوند. یعنی در مدت چندساعت از بین می رود و خاصیت ضدمیکروب و ضدویروسی دارد. قدما توصیه کردند حتما مردم از ظروف مسی استفاده کنند و حتی دستگیره های درب ها نیز  از جنس مس یا برنج بوده است. ظروف مسی و برنجی علاوه بر خاصیت میکروب و ویروس کشی، خواص درمانی بسیاری دارند. خوشبختانه در چند دهه اخیر توانستیم استفاده از ظروف مسی را در ایران مجدد احیاء کنیم و در هر خانه ای از این وسایل تا حدودی استفاده می شود ولی می بایست این امر به فرهنگ اصلی جامعه در تمامی مکان ها و دستگاه ها تبدیل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میوه و سبزیجات ویروس کرونا ظروف مسی حکیم دکتر بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مراسم راه اندازی و معرفی رئیس نمایندگی استاندارد و تحقیقات صنعتی سبزوار در ساختمان مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه حکیم سبزواری با حضور مسولان اداره کل استاندارد خراسان رضوی برگزار شد.

 در این مراسم، جواد رستم زاده به عنوان نخستین رئیس نمایندگی استاندارد و تحقیقات صنعتی سبزوار معرفی شد و محل موقت دفتر نمایندگی استاندارد سبزوار نیز، در مرکز رشد فناوری دانشگاه حکیم سبزواری تعیین شد.

مرکز مشاوره دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار، جزو مراکز برتر کشوری

مدیر روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در آیین اختتامیه دومین گردهمایی مشترک مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی زاهدان، مراکز مشاوره برتر، نمونه و فعال دانشگاهی کشور، معرفی شدند.

 این گردهمایی از  مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار به عنوان مراکز برتر و فعال دانشگاه‌های کشور تجلیل شد.

سفر مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی به شهرستان سرخس

 نائب رییس شورای اسلامی شهرستان سرخس در این نشست با  مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی با اشاره به طولانی شدن اجرای طرح تعرفه برق مناطق گرمسیری در سرخس گفت: در  شهرستان سرخس بطور میانگین حدود ۵ ماه در سال ما شاهد گرما و درجه بالای هوا هستیم که ریزگرد‌ها هم مزید بر علت شده است که با توجه به تعرفه بالای برق و استفاده مدام از کولر گازی، توان پرداخت این تعرفه بالا در خانواده‌ها وجود ندارد

مهدی علیمیرزایی با اشاره  به قطعی ۵ ساعته چاه‌های کشاورزی در تابستان افزود: بطور میانگین با این قطعی برق شاهد افت ۲۰ درصدی محصولات کشاورزی کشاورزان هستیم و تلاش شود خبر‌های خوبی در این راستا به ما بدهید و قطعی به حدااقل و یا صفر کاهش پیدا کند.

علیرضا خدابنده، مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی هم در این دیدار با توجه به دغدغه جدی وکلای مردم در راستای مطالبات مردمی در سرخس گقت: تلاش می‌کنیم به زودی خبر خوبی را درباره طرح تعرفه برق مناطق گرمسیری در سرخس بدهیم همچنین درباره مشکل  قطعی برق چاه‌های کشاورزی هم اقدام خواهد شد تا کشاورزان متضرر نشوند

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن