Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@15:44:00 GMT

پختن غذا در ظروف مسی مفید است؟

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۸۶۸۹

پختن غذا در ظروف مسی مفید است؟

خبرگزاری آریا - چرا ما علاقه داریم که در قابلمه‌ های مسی غذا درست کنیم؟
به گزارش خبرگزاری آریا از ایرنا، مس قطعا علاوه بر زیبایی، فوایدی برای پخت‌وپز دارد. اما بسیاری از ما فکر می‌کنیم هر نوع غذایی را می‌توانیم در ظروف مسی بپزیم و برای سلامتی ما مفید است. پیش از هرکار این تفکر غلط را کنار بگذاریم. ورود بیش از حد مس به بدن موجب مسمویت و برخی از بیماری‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مس بهترین رسانای گرما است و به سرعت گرم می‌شود و گرم می‌ماند. این ویژگی برای بسیاری از آشپز‌ها بی‌همتاست و آن‌ها را به استفاده از این نوع ظروف تشویق می‌کند. از آن گذشته این روز‌ها آبکش‌های مسی، کفگیر‌های مسی، کاسه‌های مسی و سایر لوازم آشپزخانه مسی در فروشگاه‌ها وجود دارد و بسیاری از افراد از آن استفاده می‌کنند؛ بنابراین بیش از هر چیزی باید در مورد آن اطلاعات کسب کنیم.
برای طبخ غذا در ظروف مسی به نکات زیر توجه کنید:
ما با دو نوع مس روبرو هستیم. مس‌هایی که با پوشش قلع وجود دارند و به همین علت نباید نگران مسمویت مسی باشیم. در این حالت به علت این پوشش، متخصصان می‌گویند که از لوازم آشپزخانه تیز استفاده نکنید تا این پوشش را وارد غذا نکنید.
خوراکی‌های خیلی شور، ترش، شیرین، گوشت و چرب را نباید در ظروف مسی به مدت طولانی نگه‌داشت.
در شرایطی که ما با ظروف مسی، به طور مستقیم و بدون محافظت قلع سر و کار داریم، باید بدانیم که مس واکنش‌پذیر است. اسید‌هایی مانند سرکه و گوجه‌فرنگی می‌توانند مس را به مواد غذایی وارد کنند و در طول زمان سمی باشند.
ظروف مسی پوشانده شده با قلع نباید به تنهایی گرم شوند و حتما باید دمای داخل آن زمانی که خالی است از حرارت متوسط بالاتر نرود. اگر قلع به صورت خالی داغ شود، به علت اینکه درجه ذوب آن پایین (230 درجه سانتیگراد) است، می‌تواند خطرناک باشد. با مراقبت، یک پوشش قلعی می‌تواندتا چند سال سالم بماند.
یکی از جدیدترین روکش‌های ظروف مسی، از جنس استیل است. تابه مسی تبدیل به قابلمه‌ای با ویژگی‌های تمام قابلمه‌های استیل شده است و تنها از ویژگی رسانایی مس استفاده شده است.
کاسه‌های مسی که در ابزار آشپزی جدید وجود دارند در بسیاری از موارد برای مخلوط کردن تخم مرغ‌ها استفاده می‌شوند که به ایجاد حالت فومی تخم مرغ کمک می‌کنند و خطری ندارند.
مهم‌ترین ویژگی که روی کیفیت تابه‌های مسی اثر می‌گذارد، ضخامت تابه‌های مسی است. بهترین حالت 2 تا 3 میلی‌متر بودن آن است. اگر بیش از این مقدار ضخیم باشد این تابه خیلی سریع گرمای خود را از دست می‌دهد.
بدن به مقادیری مس نیاز دارد تا سالم بماند، اما ورود بیش از حد مس به بدن مخصوصاً در کودکان، با شدت بیشتری موجب مسمومیت می‌شود؛ بنابراین این ادعا که مس برای بدن مفید است درست است، اما مانند هر عنصر لازمی نباید از حد مجاز آن بیشتر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • بنر ضوابط پوشش دانشجویان ایران دوباره به دانشگاه برگشت | تصویر