Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@12:42:37 GMT

ظروف مسی با فناوری نانو تولید می شوند

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۵۲۲۴

ظروف مسی با فناوری نانو تولید می شوند

سید وحید نبوی، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در خصوص یکی از محصولات خود که در زمینه نانومس است به خبرنگار مهر گفت: به دلیل اینکه همواره ظروف و قطعات مسی بعد از مدت زمانی کوتاه اکسید شده و رنگ آن تیره می شود برخی مخاطبان خود را از دست می دهد.

وی با اشاره به یکی از مشکلات ظروف مسی افزود: مشکل اصلی مس این است که در کوره ذوب از ضایعات مس با خلوص پائین (حدود ۹۶ درصد) استفاده می شود و از طرفی ورق مس تولید شده دارای کیفیت و خلوص پائین هستند که این موضوع مشکلات زیادی را در فرآیند تولید ظروف مسی ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر تولید کنندگان ظروف مسی با مشکلات فراوانی از جمله  سرعت و کیفیت پائین تولید، اکسید شدن ظروف و کنترل کیفی ضعیف در تولید روبرو هستند.

وی ادامه داد: از این رو تولید کنندگان ظروف مسی امکان صادرات را ندارند و نمی توانند  رقابت با ظروف مس وارداتی تُرک را در بازار داخلی داشته باشند.

ندیر این شرکت دانش بنیان افزود: همچنین از سوی دیگر رطوبت باعث تسریع فرآیند اکسید شدن و تغییر رنگ در ظروف مسی می شود که این مشکل در شهرهای شمالی و جنوبی کشورمان نیز وجود دارد از این رو نمی توانند از این ظروف استفاده کنند. 

وی افزود: با این تفاسیر درصدد آمدیم تا دستگاهی تولید کنیم که ظروف نانومس تولید و پوشش دهی کند که این مشکلات برطرف شود.

وی با بیان اینکه نانو مسی که به واسطه این دستگاه تولید می شود ضد خش، آنتی باکتریال، مقاوم به حرارت مستقیم است و قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی را دارد، گفت:امکان تولید اشکال منحصر به فرد، امکان ترکیب مس با سایر متریالها (بلور، چینی و ...)، قابلیت تولید انبوه از ویژگی های دستگاهی است که طراحی کرده ایم.

مدیر این شرکت  با بیان اینکه یکی از مراحل تولید ظروف مسی، پرداخت و یا پولیش کاری است که در روش سنتی با استفاده از نمد و صابون پرداخت انجام شده و بسیار زمان بر و پر دردسر است، بیان کرد: این دستگاه این امکان را به تولید کننده ظروف مسی می دهد که با سرعت بسیار بالا و کاهش هزینه تمام شده با کمترین استفاده از نیروی انسانی انواع ظروف مسی را پرداخت و براق کند.

نبوی اظهار کرد: بسیاری از تولید کنندگان به دلیل اینکه نمی توانند داخل برخی ظروف مسی مانند پارچ، قندان، میوه خوری، شکلات و آجیل خوری، گلدان، را با روش سنتی پرداخت کنند مجبور به سفیدکاری داخل آن می شوند که موجب افزایش هزینه و زمان تولید می شود

وی تاکید کرد؛ اما با استفاده از سیستم جدید پرداخت ظروف مسی، می توان داخل این ظروف را پرداخت و براق کرده و سپس با استفاده از سیستم نانو مس براقیت آن را ماندگار کرد.

نبوی اضافه کرد: سیستم نانو مس با استفاده از فناوری نانو می تواند ضمن از بین بردن اکسید و سیاهی سطح ظروف، براقیت و زیبایی ظروف را ماندگار کرده و موجب افزایش فروش مس و فراهم شدن امکان صادرات آن به سایر کشورها شود.

وی با اشاره به مزایای محصول نهایی که با استفاده از این دستگاه تولید یا پرداخت می شود، گفت: ضد خش بودن،سیستم اکسید گیری و شستشوی ظروف، دارای یون مس (حفظ خواص مفید ظروف مسی)، امکان صادرات ظروف مسی، امکان تولید انبوه و انبارداری، قابلیت اجرا روی انواع ظروف مسی و برنجی از مزایای محصولی است که به تولید رساندیم و در تولید ظروف مس یا پرداخت آن به کار می رود.

وی با تاکید بر اینکه با استفاده از این سیستم می توان زیبایی و جلوه ظروف مسی را چند برابر کرد، گفت: این سیستم با امکان چاپ طرح های رنگی بر روی ظروف مسی تخت مثل سینی و گرد مانند گلدان، جلوه ای شبیه به ظروف مینا کاری و خاتم کاری ایجاد کره و ارزش افزوده و زیبایی فوق العاده ای را به ظروف مسی اضافه می کند.

این مدیر شرکت دانش بنیان ادامه داد: از مزایای این روش می توان به کیفیت طرح و چاپ فوق العاده زیبا، سرعت بالای اجرا، امکان چاپ طرح های سفارشی، مناسبتی و سازمانی بر روی ظروف مختلف اشاره کرد.

وی گفت: این تکنیک امکان استفاده در ظروف برنجی و برنزی ، لوستر و آینه و شمعدان و مجسمه های برنجی و برنزی را نیز دارد.

کد خبر 4680405 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو شرکت دانش بنیان تولید نوآوری تحقیقات علمی ماهواره شرکت دانش بنیان فناوری نانو فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوشی هوشمند موبایل صندوق نوآوری و شکوفایی فیس بوک اینترنت ناسا امنیت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم محدودیت را یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و گفت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ضمن آرزوی موفقیت و پیروزی برای کشور در عرصه‌های ملی و بین المللی ابراز داشت: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در طول دوران رهبریشان و حتی قبل از آن، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص علاقه‌مند به پیشرفت و توسعه کشور از جنبه‌های مختلف شناخته می‌شده‌اند و هر کجا مدیریت میدانی به دست ایشان بوده و مانعی وجود نداشته، نتایج خوبی را همراه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه برجسته رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در دید رهبران دنیا اظهار داشت: ایشان قدم‌هایی بلندی برداشته‌اند؛ اما متأسفانه ما دچار حجاب معاصرت هستیم و این حجاب واقعیت‌ها را کم و گاهی بسیار کم تر از آنچه هست نشان می‌دهد.

عملیات «وعده صادق» در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد

امام جمعه قم با اشاره به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشورها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند. حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

وی افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آن‌ها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

از تحریم استقبال نمی‌کنیم

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری محدودیت را، علی رغم انتظار دشمنان، یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

وی ابراز امیدواری کرد: این انقلاب با دعای پاکان و صالحان به پیروزی رسید و إن شاء الله بتوانیم این راه را استوارتر از گذشته طی کنیم و مطابق پیش بینی رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – تا ظهور امام عصر – عجل الله تعالی فرجه الشریف – ادامه دهیم.

طلاب در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه هستند؛ اما متأسفانه امروز به خاطر مشکلات اقتصادی کشور،  طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند. باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیاد ریاست جمهوری، با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده.

وی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دکتر دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود